• Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL&BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen retourkosten

Staande lampen

Een staande lamp kan een echte eyecatcher zijn in jouw kamer. Onze verlichting zorgt voor sfeervol licht in elk huis en is tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Stem je verlichting af op je meubilair en richt jouw ruimte zo helemaal in naar jouw smaak.

Staande lampen in verschillende stijlen

De staande lampen van meubel-plein zijn een stijlvolle toevoeging aan jouw meubels. Onze lampen zijn er in diverse opvallende stijlen om zo de aandacht te trekken van je gasten. Onze retro staande lampen zijn een leuke manier om een uniek stuk te plaatsen in jouw huis en tegelijkertijd een sfeervol licht te verspreiden. Kies een mooie lamp in de vorm van gaspomp of benzinepomp in een van de spetterende kleuren zoals rood, blauw, zwart of wit met herkenbaar logo van Route 66.

Vloerlampen met mogelijkheden

Naast dat onze lampen elke kamer verlichten met een functioneel en sfeervol licht, zijn ze ook een echte toevoeging aan de stijl van jouw huis. Maar dat is nog niet alles. Onze staande lampen zijn voorzien van opbergruimte waarin je jouw bezittingen veilig kunt opbergen. Of je nou een plek zoekt voor je boeken, cd’, dvd’s of andere eigendommen: ze passen allemaal in de staande lampen van meubel-plein. Naast dat de lamp dus decoratief en functioneel is, is deze ook nog eens duurzaam door de handgemaakte combinatie van massief hout en metaal.