• Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL&BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen retourkosten

Eettafels

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Iedereen heeft natuurlijk andere eisen voor het aanschaffen van een eettafel, bij meubel-plein denken wij aan ze allemaal. Grote en kleine eettafels, ronde en vierkante, maar natuurlijk ook uitschuifbare eettafels in diverse kleuren en maten. Zo kan iedereen bij meubel-plein terecht om natuurlijk het opstarten van uw dag, maar ook het afsluiten van uw dag aan de eettafel zo prettig mogelijk te maken of u dat nou het liefst alleen of samen doet.

Eettafels

Uw eettafel wordt vaak beschouwd als het middelpunt en het verzamelpunt van uw huis. Voor een praktische en aangename eettafel en dus verzamelpunt bent u bij meubel-plein aan het goede adres. Met eettafels in verschillende vormen, maar ook van verschillende materialen zorgen wij ervoor dat uw eettafel perfect bij uw interieur past en dat u, naar uw eigen verlangens het middelpunt van uw huis kunt inrichten.

Uitschuifbare tafels

Heeft u niet al te veel ruimte, maar bent heeft u wel graag mensen over de vloer? Dan hebben wij bij meubel-plein dé oplossing. Een uitschuifbare tafel is de meest praktische oplossing om de ruimte die u heeft zo optimaal mogelijk te benutten. Wanneer u alleen bent of de eettafel niet gebruikt neemt hij in elkaar geschoven maar een minimale ruimte in beslag. Als u meer ruimte nodig heeft omdat u vrienden, familie of kennissen over de vloer krijgt klapt u hem in een handomdraai uit en kunt u genieten van een grote eettafel die u normaal niet zou hebben aangeschaft.