• Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL&BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen retourkosten

Tafels

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 78

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 78

per pagina
Aflopend sorteren

Of je nu samen, alleen of met je gezin woont, zonder een mooie en praktische tafel komt u natuurlijk niet ver. Meubel-plein biedt tafels aan in verschillende maten en kleuren, voor alle kamers in alle huizen.

De keuze is reuze in meubel-plein tafels

De vraag en het voorkomen van tafels wordt steeds diverser en hier gaat meubel-plein ook sterk in mee. Voor grote en kleine gezelschappen bieden wij verschillende tafels aan van verschillende materialen zodat de tafel niet verloren gaat in de rest van het interieur of zelfs andersom. Bent u alleen opzoek naar een tafel voor het praktisch gebruik, zoals kleine salontafels, dan bent u bij meubel-plein natuurlijk ook aan het goed adres.

Salontafels

Smaakvolle salontafels van meubel-plein om uw woonkamer af te maken. Salontafels met opberg ruimtes erin, zoals lades en vakken, om te zorgen dat de salontafels niet alleen stijlvol maar ook praktisch zijn.

Bijzettafels

Voor makkelijk gebruik en om er zomaar even bij te zetten heeft meubel-plein assortiment van functionele en stijlvolle bijzettafels. Wanneer u uw glaasje, telefoon of krant even kwijt moet maar de grote tafel toch nét te ver weg is of om natuurlijk de visite er ook bij te kunnen betrekken.

Eetkamertafels

Eetkamertafels voor grote of kleine eetlust en grote of kleine gezelschappen. Meubel-plein zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om een diner of andere sociale activiteiten te organiseren met een groot aanbod aan functionele eetkamer tafels met een mooi aanzien.

Keukentafels

Bekijk bij meubel-plein keukentafels in diverse maten en stijlen die bij uw huis passen. Keukentafels hebben een groot aandeel in je interieur. De keukentafel is dan ook de plek waar iedereen zijn dag begint en 'een goed begin is het halve werk'. Meubel-plein heeft dan ook dé keukentafels voor u, zodat u de dag juist begint en natuurlijk ook op deze manier afsluit.