• Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL&BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen retourkosten

LP Vinyl CD-DVD Koffers

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Koffers voor multimediaproducten

De echte muziek- en/of filmliefhebbers kennen het wel: een grote verzameling aan LP-hoezen, CD-doosjes en DVD-cases door heel het huis. Jij luistert die mooie single het liefst via de langspeelplaat, hebt een favoriet nummer op elk CD-album en kijkt nog altijd graag naar de DVD-boxset van die ene geweldige serie. Prachtig, al die LP’s, CD’s en DVD’s, maar opbergen is een ander verhaal. Met onze multimediakoffers komt er een einde aan de rommel. Berg nu al je elpees, cd’s en dvd’s veilig en georganiseerd op in een van onze multimediakoffers.

Koffers voor LP’s en Vinyl

De echte vinylliefhebber is zot op zijn of haar verzameling langspeelplaten. Elke LP heeft zijn eigen verhaal en herinneringen. Deze elpees zijn je daarom dierbaar, en dierbare spullen moeten goed opgeborgen worden. Dit kan in een van onze opbergkoffers, speciaal voor vinyl lp’s. We hebben koffers met een vintage retro look, of juist in strak design. Hoeveel platen je ook kwijt wil, het kan in onze opbergkoffers!

Koffers voor CD’s

Muziek brengt herinneringen naar mooie tijden met zich mee. De CD-doosjes waarin deze herinneringen te vinden zijn zijn echter makkelijk te beschadigen. Daarom kun je ze het beste opbergen in een van onze mooie CD-opbergsystemen. Voor elke muziekliefhebber hebben wij het juiste systeem, in verschillende maten en modellen.

Koffers voor DVD’s

Is er niks op TV? Dan grijp jij naar je verzameling DVD’s. De tastbare versies van jouw favoriete films verdienen een mooi en veilig plekje in huis. Kies daarom voor onze DVD-opbergsystem. Voor elke filmliefhebber hebben wij de perfecte oplossing voor het wegbergen van zijn of haar verzameling speelfilms, series of homevideos.