• Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL&BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen retourkosten

Kleine opbergmeubels

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 96

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 96

per pagina
Aflopend sorteren

Je bezittingen zijn belangrijk, daarom verdienen ze het om goed opgeborgen te worden. Op de webshop van meubel-plein.nl vind je de oplossing voor het opbergen van je bezittingen op een veilige en stijlvolle manier. Met onze kleine opbergmeubels creëer je meer ruimte in elke kamer. Wij hebben meubels voor het opbergen van jouw cd’s en dvd’s, maar ook voor vinyl LP’s. Stel je bezittingen ten toon en bescherm ze tegelijkertijd in een van onze mooie kasten, wandrekken, roomdividers of andere meubels in verschillende stijlen, maten en kleuren.

CD/DVD-opbergmeubels

CD’s en DVD’s bieden plezier of kunnen of belangrijke informatie bevatten. Daarom is het van belang om een duidelijk overzicht te hebben van je verzameling CD en DVD schijven. Met de CD en DVD opbergmeubels van meubel-plein.nl vind je snel de CD of DVD die je zoekt, terwijl deze veilig opgeborgen zijn in een van onze meubels

Vinyl LP’s

Voor de echte verzamelaar van Vinyl langspeelplaten hebben wij de perfecte oplossing voor elke woning. Berg uw LP’s op en vind ze makkelijk terug in een van onze platenkasten, platenspeler meubels, wandrekken, wissellijsten, frames, opbergrekken of dividers.

Hockers voor verschillende doeleinden

Met onze hockers creëer je sfeer en meer ruimte in elke kamer. Met onze houten of opvouwbare opbergkisten in verschillende stijlen zijn losliggende eigendommen in je woning niet langer een probleem en geef je meer aankleding aan je huis.