• Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL&BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen retourkosten

Cash voor je club ACTIE

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wat houdt de actie in?

Kan jouw voetbalclub ook wat extra geld gebruiken? Doe dan mee met de actie #cashvoorjeclub. Geen moeilijke winacties, sponsorlopen of andere poespas. Bestel een Shirt Frame met de unieke club code en je draagt jouw club een warm hart toe. Van de gehele opbrengst gaat 10% naar de clubkas. De #cashvoorjeclub actie eindigt op 31 december 2017.

Wat is de inzet?

Het product voor #cashvoorjeclub actie is een uniek Shirt Frame. Met dit Shirt Frame is het mogelijk om jouw favoriete (voetbal) shirt in te lijsten en op te hangen. Het Shirt Frame is in twee verschillende formaten en twee verschillende kleuren te bestellen.

Wat zijn de spelregels?

Jouw club ontvangt een unieke kortingscode die alle lden kunnen gebruiken. De leden kunnen de Shirt Frames bestellen met deze unieke club code. Wij doneren 10% van het aankoopbedrag (exclusief BTW) aan de club na afloop van de #cashvoorjeclub actie.

Hoe doe je mee?

Breng de #cashvoorjeclub actie binnen de club onder de aandacht d.m.v. een vermelding op jullie website, stuur een WhatsApp en een mailing aan alle leden. Je kunt ook flyers bestellen voor in het clubgebouw. Zorg dat je iedereen informeert, zo wordt de clubkas flink gespekt. Wij zorgen voor een goede inhoud van de informatieve mail en voor leuk promotiemateriaal. De club èn de leden kunnen, tegen een gereduceerd tarief, één of meerdere Shirt Frames aanschaffen.

Ja, ik wil deelnemen

Neem dan contact op met www.meubel-plein.nl via ons mailadres of bel 040-2808900 en meld je club aan!