• Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL&BE)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen retourkosten

Badkamermeubels

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Er wordt maar weinig aandacht aan besteed maar u bent vaker dan u denkt in de badkamer. 'S Ochtends om je voor te bereiden op een nieuwe dag en natuurlijk 's avonds om je weer klaar te maken om weer van je nachtrust te gaan genieten. Daarom heeft u ook in uw badkamer heeft u natuurlijk extra opbergruimte nodig. Denk bijvoorbeeld aan alle handdoeken, washandjes, zeepjes en make-up. Verschillende soorten badkamerkasten Waar jij je dagelijkse routine uitvoert wil je natuurlijk ook al je spullen makkelijk binnen handbereik hebben zodat je geen waardevolle tijd verspild. Hier komen de badkamerkasten van meubel-plein aan de orde. Wastafelonderkasten om snel een handdoekje voor je gezicht te pakken, hoge kasten voor het georganiseerd opslaan van de twintig verschillende maten en kleuren handdoeken en hangende kasten om de verschillende soorten zeep, shampoo en bodylotion weer gemakkelijk terug te kunnen vinden. Wat je ook kwijt wil, bij meubel-plein heb je voor alles een optie zodat je geen tijd kwijt bent aan het zoeken van dat ene zeepje in die ene overvolle kast. Wastafelonderkasten Een van de meest gebruikte badkamerkasten zijn de wastafelonderkasten. De ruimte onder een wastafel wordt snel vergeten en hierdoor komt u ook zomaar ruimte tekort. Daarom zijn wastafelonderkasten de oplossing. U zorgt ervoor de ruimte in uw badkamer, en dus ook onder uw wastafel volledig benut wordt en u creëert extra opbergruimte binnen handbereik. Een badkamerkast maakt zo hét verschil tussen rustig opstaan en chaotisch gehaast in de morgen, wat heeft u liever?

Hoge badkamerkasten

Hoge badkamerkasten zijn natuurlijk heel geschikt voor het ordenen van de verschillende soorten handdoeken die u in uw badkamer heeft hangen, maar voornamelijk voor grote gezinnen. Zo kan iedereen zijn eigen spullen ook echt een eigen plekje geven en dat allemaal in een badkamerkast zonder dat er ruzie wordt gemaakt over wie nou eigenlijk wat gebruikt. Zonder ruzie en zoektochten naar je eigen spulletjes begint iedereen de dag toch met een heel ander humeur en is de sfeer aan de ontbijttafel ook nét wat gezelliger!

Lage badkamerkasten

Lage badkamerkasten zijn er natuurlijk ook in allerlei verschillende soorten bij meubel-plein. Met lades, deurtjes of open rekken ze zijn allemaal even functioneel. Als u nog net wat extra opbergruimte mist in uw badkamer is een lage badkamerkast iets voor jou. Doordat deze lage badkamerkasten weinig ruimte in beslag nemen zijn ze makkelijk ergens tussen te plaatsen en zo ook te herplaatsen als je een keer zin hebt in iets nieuws.

Hangkasten

Hangkasten worden vaak gebruikt in een badkamer. Ze zijn natuurlijk super praktisch maar maken uw badkamer vaak ook nog stijlvoller. Hangkasten zijn over het algemeen heel erg praktisch omdat ze boven al 'bezette' plekken in de badkamer gehangen worden en zo maakt u dus optimaal gebruik van de ruimte en creëert u zonder de badkamer veel drukker te maken toch extra opbergruimte. Ook zijn hangkasten heel erg handig omdat spullen in hangkasten op een beter bereikbare hoogte hangen. Bij meubel-plein vind u hangkasten in verschillende soorten, maten en kleuren zodat ze perfect bij uw badkamer passen omdat ze natuurlijk weel deel uitmaken van het aanzien van uw badkamer.

Volledige sets badkamermeubels

Bent u niet alleen op zoek naar wat extra opbergruimte voor uw badkamer, maar naar een gehele badkamerkasten set, dan zit u bij meubel-plein zeker goed. Wij bieden volledige sets aan in verschillende groottes, passend bij alle badkamers van elke grootte. Of u nu gaat verhuizen of alleen een nieuwe badkamer wil, voor elke inrichting en stijlvoorkeur hebben wij volledige badkamerkasten sets.